2012, június 4   ·   0 hozzászólás  

LEGO The lord of the rings

A LEGO játékok univerzumát újabb nagysikerű szereplők bővítik: Batman és a többi szuperhős, illetve a varázslótanoncs Harry Potter kalandjai mellett egy újabb kasszasiker film olvad be az építőkockás videójátékok arzenáljába. A J. R. R. Tolkien bestseller könyvsorozatából készült kasszasikerfilmekből építkezik a LEGO Lord of the Rings. 

Lehetett már sejteni, hogy előbb-utóbb Fordóék kalandjai is megelevenednek a konzolok virtuális valóságában, hiszen a Gyűrűk urát feldolgozó LEGO-szettek már kaphatók a játéküzletekben. A Warner Bros. azonban hivatalosan is megerősítette, hogy a TT Games fejlesztői gőzerővel dolgoznak az új projekten, amelyet már idén ősszel a kezükbe vehetnek a rajongók.

Az előzetesben számos ismert figura bukkan fel. Jól látható, hogy a filmek cselekményét követi a játékmenet is, tehát nem kell extra fordulatokra és kitalált történetekre számítani: a jól megszokott univerzum tárul a szemünk elé legósított formában. A játék sok platformra készül el: egyaránt játszható lesz 3DS-n, DS-n, PC-n, Ps3-n, Vitán és Wii-n, valamint elérhető lesz az Xbox 360-osok számára is.

LEGO The lord of the rings figurák

A LEGO-játékok legtöbb ismérve ebben a darabban is tükröződik: a kockafigurákkal lineáris, egymást követő küldetésekben haladunk előre. Nélkülözhetetlen alapja a játéknak a humor, amelyek közül jó néhányat a filmből bevágott szinkronrészletek adnak majd. A Mordor felé tartó utat egy térkép segíti, amely egész Középföldét hitelesen rajzolja meg és tár a szemünk elé.

LEGO The lord of the rings

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.