2012, május 22   ·   0 hozzászólás  

Wii U kontroller

Minden bizonnyal nyáron napvilágra kerülnek az új Nintendo Wii U kontrollerei, addig azonban maradnak a találgatások és a pletykák. Kiszivárogtatott információk pedig akadnak bőven, ezek alapján pedig sokan úgy várják az új kütyüt, mintha a messiás érkezne. A videójátékok háza táján azonban lehet messiásként tekinteni a Wii U-ra, hiszen állítólag 50%-kal nyújt majd jobb teljesítményt, mint az Xbox360 vagy a PS3.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk az eddig kiszivárgott és hivatalosan is megjelent információkról, ami itt érhető el. Ahogy közeledik a nyári Los Angeles-i E3 konferencia, úgy egyre több információ lát napvilágot. Legutóbb Twitterre, a népszerű mikroblog oldalra került ki egy kép, amely arról tanúskodott, hogy átalakították a Wii U kontrollerét. A korábban bejelentett képekhez képest nem sok a változás, viszont rögtön szemet szúr az analóg karok jelenléte.

TT Games minőségbiztosító tesztere által kiposztolt képen jól látható, hogy a korábbi analóg “korongok” helyett most valódi karok állnak majd a játékosok részére, ami élvezetesebbé teszi a játékmenetet és megkönnyíti a kezelést. Egy két gomb új helyre került és megjelent a Wii U logó is az alsó sarokban. A képet persze igen hamar eltávolították az oldalról, hiszen a Nintendo titoktartási szerződéseket íratott alá alkalmazottjaival. Az E3-on így lehet igazán nagy durranás, ha csak találgatnak a készülékről és nem tudnak semmit biztosra.

Wii U kontroller

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.