2012, augusztus 31   ·   0 hozzászólás  

Book of Spells

A Sony egy meglepően új kiegészítővel rukkolt elő: a Wonderbookkal. A “csodakönyv” lényege, hogy egy Playstation Move és egy Playstation Eye segítségével életre keljen a képernyőn a kötet tartalma.

Az összes PS3 tulajdonost biztosan nem fogják ezzel az újdonsággal rajongói táborukba csábítani, hiszen a plusz kontrollert és kamerát is meg kell venni a konzolhoz a Wonderbook mellett. Ráadásul az első könyv, a Book of Spells a Harry Potter világát idézi meg, ami szintén leszűkíti az érdeklődők körét.

Az eddig bemutatott videók azonban olyannyira hihetetlenek, hogy nemcsak a gyerekek, de bizony minden csodarajongó álla leesik tőlük.

A Book of Spellst, akárcsak a Harry Potter-szériát, J. K. Rowling írta, és várhatóan karácsonyi ajándékként már beszerezhetjük azt. Maga a megvásárolt könyv önmagában semmire sem használható, csupán PS3-mal és annak kiegészítőivel elevenedik meg a történet.

Wonderbook

A történet szerint a könyvet a legendás Miranda Goshawk írta 200 évvel ezelőtt, hogy ezzel segítse a leendő boszorkányokat és varázslókat. A kötet a Roxfort könyvtárának zárolt részében található – szerencsére azonban mi az áruházak polcain is megtaláljuk majd.

A Book of Spells segítségével nemcsak olyan varázslatokat gyakorolhatunk, mint a Wingardium Leviosa vagy az Incendio, hanem a volt diákok firkáit és jegyzeteit is megtaláljuk benne.

Íme az E3-as kommentárral ellátott Live Demo, ami – valljuk be – magáért beszél:

Azt talán túlzás lenne állítani, hogy ez volt az E3 legnagyobb bejelentése, azonban biztosan az egyik legmeglepőbb volt. A fantáziadús Wonderbookról azóta több videó megjelent már. Lássuk a legutóbbit:

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.