2012, június 25   ·   0 hozzászólás  

Bang Bang Racing

A Koolart stílusú autók dundi formáikkal eddig csak a kulcstartókon hódítottak, most azonban a magyarországi illetőségű Digital Reality fejlesztőinek köszönhetően egy akció autóverseny formájában is találkozhatunk velük. 20 versenyautóval szállhatunk versenybe, ahol a játékélmény könnyed és családias kikapcsolódást kínál.

Igazi családias darab, hiszen a játék lehetővé teszi az osztott képernyős játékmenetet, amikor másik három barátunkkal együtt róhatjuk a köröket a különféle módokban. Futhatunk karriert, de megdönhetjük az egyéni csúcsokat és szembeszállhatunk az idővel is a körözgetés során. Ezek a játékmódok nem hoznak igazán újat az autós játékok történetében, mégis szerethetők, hála a Koolart kisautóknak.

Összesen 20 kocsi áll a rendelkezésünlkre, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Némelyikük a gyorsulásban teljesít jól, a másiknak pedig a kormányzása kifejezetten könnyű. Összesen négy nagyobb csoportra vannak osztva: ezenbelül az autók hasonló teljesítményt nyújtanak, de mindegyiknek megvan a maga egyéni tulajdonsága és előnye. Sőt, vannak olyan pályák is, amelyek kifejezetten egy típust kívánnak, így a változatosság garantált: nem ragadunk le egy-egy típusnál.

A N-Dura kategóriában nagyteljesítményű amerikai autók kaptak helyet, az EVO GT-ben F1 túraautók, míg az Apexben pedig F1 versenyautók repesztenek. A negyedik kategóriában a Protechben pedig Le Mans versenygépek közül válogathatunk. A felülnézetes versenyben 9 pálya áll a rendelkezésünkre, mindegyik elérhető rövid, közepes és hosszú távokban is. Bár igen kevésnek tűnik ez a 9 pálya, mégis változatosak, hiszen a legkülönfélébb helyszíneket vehetjük birtokba a kisautókkal.

A sivatagos, hegyvidékes pályákat még élvezetesebbé teszik az akadályok, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a gonoszkodásra. Ha belelökjük az ellenfelet a víz- vagy olajtócsákba, akkor igen jól szórakozhatunk a csúszkálásán. Érdemes azonban a játék mellé valamilyen zenét kapcsolni, ugyanis a grafikával és a játékmenettel ellentétben a hangok igencsak rosszul sikerültek, pár kör után igen idegesítővé válnak.

Bang Bang Racing

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.