2012, július 20   ·   0 hozzászólás  

Battlefield 3-Armored Kill

A svéd Digital Illusions CE csapata csupán néhány napja húzta el a mézesmadzagot a Battlefield-rajongók orra előtt a 4. rész bétájának bejelentésével, máris újabb videóval rukkolt elő. Ezúttal a 3. rész egy DLC-jéről az Armored Killről láthatunk gameplay premiert.

A DICE jól csinálja, amíg még lehet az Battlefield 3-ból is pénzt kicsavarni, minek foglalkozzon teljes bedobással a 4-gyel?

A BF3 2011 októbere óta érhető el PS3-on, PC-n és Xbox 360-on. Még az év végén rögtön megjelent hozzá az első letölthető tartalom, a Back to Karkand. A hírek szerint a DLC-k összesen 5-en lesznek 2013 végére, utána várhatóan a BF4 veszi át az uralmat.

Az Armored Kill a Close Quarters után érkező harmadik csomag. Ebben a contentben 5 járművet, köztük tankokat, ATV-ket és harci helikoptereket kapunk. A pakkban találunk 4 új térképet is, köztük a Battlefield történetének legnagyobbját.

A 4 új küldetést tartalmazó DLC szinte hihetetlenül életszerű grafikát és kezelést mutat be, ami valóban számot tarthat a BF-tulajdonosok érdeklődésére. Az Armored Kill idén szeptemberben érkezik.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.