2012, augusztus 8   ·   0 hozzászólás  

Darksiders 2

A 2010-ben megjelent Darksiders második része hamarosan megérkezik a boltokba. Az eddigi platformokat – PC, Xbox 360 és PS3 – kibővítve Wii U-n is átélhetjük az apokalipszist. A játék augusztus 21-én jelenik meg Európában, de az új Nintendo konzolon csak az év végén próbálhatjuk ki – természetesen, amikor azt is piacra dobják.

Ahogyan az első részt is, ezt is a Vigil Games fejleszti és a THQ adja ki. A sztori ugyanakkor játszódik, mint a Darksiders, azonban ez alkalommal nem a Háború, hanem a Halál szerepében tetszeleghetünk. A történet eddig is elég különlegesnek bizonyult, hiszen nem minden játékban testesíthetjük meg az Apokalipszis Lovasainak egyikét.

Az akció-kaland Darksiders II fejlesztői az utolsó néhány nap (Amerikában már 14-én megjelenik) gyötrelmeinek enyhítésére kiadta legvégső trailerét, amiben főhősünk, a Halál mutatkozik be.

A másfél perces videóban nemcsak a meggyőző grafikájú játék mozgalmasságát láthatjuk, hanem kaszás lovasunk is elmeséli, miért is kezdett bele küldetésébe. Halljuk és lássuk, mi inspirálhatja a Halált!

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.