2012, szeptember 15   ·   0 hozzászólás  

FIFA-13-Logo

Szeptember végén érkezik Európába az EA Sports legújabb játéka, a várva várt FIFA 13! Az egyre élethűbbé váló grafika megalkotói számos újdonsággal kedveskednek a felhasználóknak, ráadásul ígéretükhöz híven elérhetővé tették a kipróbálható demóváltozatot is.

Három platformon kóstolhatunk bele a focizás örömébe: PC-n és PS3-n, valamint Xbox 360-on kipróbálhatjuk magunkat 5 nagy csapat játékosaként. A repretoárban szerepel a Juventus, a Manchester City, az Arsenal, az AC Milan és a Dortmund. Egy-egy meccs erejéig kipróbálhatóvá válik a játékmenet, amelyben új szabadrúgási rendszerrel találkozhatunk (egyedi és veszélyes rúgások is kivitelezhetők), valamint számos apró újítás és finomítás is érzékelhető, mint pl. az új labdakezelési-rendszer.

A focisták gyorsabbá és “okosabbá” váltak az ún. támadó intelligencia jóvoltából: sokkal jobban kihasználják a teret, hatékonyabb a védekezés és a támadás, jobban átlátják a réseket és a hibákat. Ezáltal a játékmenet jóval izgalmasabbá válhat, mint ahogy eddig megszokhattuk.

A rajongók számára 201. szeptember 28-tól azonban ennél jóval bővebb platformkínálat lesz adott: a PC, PS3 és X360 mellett elérhető lesz 3DS-en, PS2-n, PSP-n és Vitán, de Wii és Wii U változatban is labdazsonglőrködhetünk. Ügyességünket a Skill Games menüpontban fejleszthetjük, ahol a rutinig gyakorolhatóvá válnak a cselek és a különféle megmozdulások.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.