2012, július 12   ·   0 hozzászólás  

Diablo 3

Több mint 10 év várakozás után végre megjelent a Diablo III, a Blizzard legújabb szerepjátéka.

Már az előzetesekből is látható volt, hogy a PC-s játékok történelmében nagy karriert fog befutni a Diablo harmadik része, azonban a játék a vártánál hamarabb került a csúcsra. 2012. májusában került a polcokra, és máris legendás karriert futott be.

A klasszikus felső nézetes, már-már sátánista hangulatot teremtő Diablo első és második része azon tipikus játékok egyike, amely kiválóan alkalmas egy egész hétvégés programra, mely alatt egy baráti társaság felfedezi a PC-s játék csínját-bínját, mintegy közösségalkotás céljából. Óriási változtatások azóta nem történtek, ugyanis a fejlesztők nem rukkoltak elő semmilyen merően más módosításokkal, hanem leegyszerűsítve a dolgot: belenyúltak a játékba, megújították a küllemét, amire megérte 10 évet várakozni.

Hogy a készítők mennyire nem akart elszakadni az előző részektől, mi sem bizonyítja jobban, mint a Sanctuary változatlanul varázslatos világa, ahova a játékosokat a játék elején repíti. Nem kell várni sokat az alapsztoritól, ugyanis a Pokol serege ismét fellázadt, a Gonosz megtámadta a világot, az emberiség pedig a hősök után kiált, akikben utolsó reménységük lapul, hisz csak ők juttathatják vissza a fényt a sötétség birodalmába.

Ahhoz, hogy a játék zavartalan legyen, folyamatos internetkapcsolatra van szükség. A Diablo III – a híresztelésekkel ellentétben – fut egyjátékos módban is, azonban a kooperatív mód által barátainkkal is megoszthatjuk a játék nyújtotta izgalmakat.

Írta Eni

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.