2012, szeptember 18   ·   0 hozzászólás  

Dragon Age III: Inquisition

A BioWare a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy a Dragon Age széria következő része 2013 végén jelenik meg Dragon Age III: Inquisition címmel.

A játékot az első, 2009-es rész, a Dragon Age: Origins csapata készíti. A döntés valószínűleg nem lehetett a véletlen műve: a 2011-es folytatás korántsem érte el elődje sikerét. Sőt.

A BioWare ez alkalommal sok szépet és jót ígér, a rajongók visszacsábítása érdekében. Bár a játékról a megjelenési dátumon, a címen és a platformokon (PC, PS3, Xbox360) kívül nem hajlandóak részleteket közölni, azért egy-két biztató apróságot megszellőztettek.

A fantasy szerepjáték Frostbite 2 grafikus motorral fut majd, ami minden eddigieknél szebb és részletesebb játékvilággal kecsegtet.

Az Inquisition, akárcsak az előző két rész, Thedasban játszódik, ám ez alkalommal – az új motornak köszönhetően – jóval nagyobb térképpel és bejárható területtel. Egy Twitteres elszólásból ítélve, akár az Origins és a Dragon Age II főszereplői, Warden és Hawke is visszatérhetnek – bár új irányítható karakter is érkezik.

Dragon Age II

Hogy több hivatalos és megbízható információ érkezzen a játékról, arra még biztosan várnunk kell. De, ahogy lenni szokott, az ilyen bejelentések után nem hagyják sokáig üres kézzel a rajongókat.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.