2012, július 13   ·   0 hozzászólás  

EpicMickey2

Az Epic Mickey 2: The Power of Two a Junction Point Studios fejlesztésében 2012 november 18-án jelenik meg, 23-án pedig már itthon is megvásárolható. Most hozták nyilvánosságra a Disney-sztori intróját, ami kellemes ízelítőt nyújt a kedves játékból. A Disney Interactive számos platformra adja ki az Epic Mickey második részét: PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re.

The Power of Two-val egyszerre jelenik meg az Epic Mickey: Power of Illusion, ami a játék Nintendo 3DS-re készült verziója, így szinte teljessé téve a platformok lefedését.

A sztori ott folytatódik, ahol a 2010 novemberében megjelenő első rész befejeződött. A csavar az, hogy az Epic Mickey-ban elpusztított főgonosz, a Mad Doctor visszatér titokzatos módon visszatér és újabb kalamajkát okoz.

Az akció-kaland játékban Mickey és Oswald nyúl segítségével kell megmenteni Wastelandet, és megváltoztatni örökre. Légy te is részese a felejthetetlen mókának, és mentsd meg Mickey barátait!

Novemberig pedig itt az intro:

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.