2012, június 8   ·   0 hozzászólás  

nfsmostwanted

Az E3 2012 előtt csak találgatások hangzottak el a legújabb Need for Speed játék kapcsán, ám az Electronic Arts lerántotta a leplet a hétfői sajtótájékoztatóján a készülő darabról. Sorszámozás nélkül, egyszerűen csak a Most wanted címet viseli a franchise következő darabja.

A legelső napvilágot látott képen egy BMW-s üldözést láthattunk. Az EA tájékoztatóján azonban a mozgó játék képei is nyilvánosságra kerültek, valamint a megjelenés dátuma is nyilvánossá vált.

Október 30-án rajtol el az autós üldözés, amely Európába november elsejével érkezik meg. A Criterion Games fejlesztői ütős kis darabot raktak össze, de ez talán nem is véletlen, hiszen már másodjára fogtak bele a NFS projektbe.  A Burnout jegyeit is magán hordozó játékban hangsúlyos szerepet kap a rombolás, illetve a nyílt játéktér – nem muszáj kizárólag az úttestre korlátozni utunkat, a lényeg, hogy teljesítsük a kijelölt pályaszakaszt.

Need for Speed: Most wanted

Október 30-án egy speciális kiadás is érkezik, amelyben két autókülönlegesség is elérhetővé válik: egy Maserati GranTurismi MC Stradale és Prosche 911 Carrera S. A játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra érkezik, de PS Vita, iOS és Android megjelenése is tervben van.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.