2012, szeptember 3   ·   0 hozzászólás  

F1 2012

A szeptember 21-én megjelenő F1 2012 harmadik fejlesztői videóját a napokban mutatták be. Az autóversenyzős játék a F1 2010 és a F1 2011 közvetlen folytatása.

A Codemasters szerezte meg a jogokat, hogy ő legyen a Forma 1 hivatalos játékának fejlesztője. A csapatban ez alkalommal sem csalódnunk, hiszen a 3 perces videó biztosít minket arról, hogy az új rész minden eddiginél élethűbb lesz.

A fejlesztői naplóban az időjárást, az irányítást, a kezelhetőséget, a hangot és a visszajátszásokat mutatják be, amik mind-mind arról tanúskodnak, hogy fejethetetlen élményben lesz részük a PC, PS3 és Xbox 360 tulajdonosoknak.

A F1 2012 szinte minden téren teljesen valószerű. Az időjárási viszonyokat irányító rendszer segítségével meglepő zivataroknak és speciális látási viszonyoknak lehetünk tanúi, míg a különböző kameraállások mind a grafika, mind a navigáció hihetetlen pontosságát mutatják be.

A harmadik fejlesztői naplóban Paul Jeal és Stephen Hood, a játék két rendezője ismertet meg minket a F1 2012 újdonságaival.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.