2012, augusztus 28   ·   0 hozzászólás  

fifa13-megjelenes

Idén ősszel sem fognak unatkozni a focis videojátékok szerelmesei, az EA Sports ugyanis szeptember magasságában fogja megjelentetni a FIFA-sorozat legújabb évadját, amelyben az előző epizódokhoz hasonlóan apró, de annál hasznosabb újdonságok kapnak helyet.

A FIFA 13 keretein belül például végre megvalósításra került egy igazán régóta ígért opció, mely a Football Club Match Day névre hallgat. A mérkőzésnapnak köszönhetően a játék folyamatosan nyomon követi a futballvilág aktualitásait, így a cserék, a sérülések, az átigazolások vagy az eltiltások is dinamikusan beépülnek majd a csapatösszeállításokba, sőt, még a kommentátorok szövegei is eszerint alakulnak.

A játékban mindemellett alapjaiban megújul a labdakezelés, valamint a fizikai motor is, aminek köszönhetően mind a focisták, mind a labda viselkedése sokkal realisztikusabb lesz, de a fejlesztők forradalmasították a mesterséges intelligenciát is, így nem csak csapattársaink tűnnek majd sokkal együttműködőbbnek, hanem az ellenfelek is képesek lesznek döbbenetes cselekkel megnehezíteni dolgunkat.

Természetesen a FIFA 13-ból sem maradhat majd ki a többjátékos mód, amely minden korábbinál realisztikusabb meccseket ígér, érdekesség pedig, hogy az előző epizódban szerzett tapasztalati pontok áthozhatók lesznek az új évadba is, így rögtön mezek vásárlásával vagy speciális mozdulatok elsajátításával kezdhetjük a játékot. Szintén az online opcióhoz tartozik majd az EA Sports Football Club is, amelynek köszönhetően nem csak megoszthatjuk tapasztalatainkat a többi rajongóval, hanem egy helyen tárolhatjuk minden fontosabb eredményünket is.

A FIFA 13 mindemellett PlayStation 3-on és Xbox 360-on is támogatni fogja a mozgásérzékelős technológiákat, így ezeken a platformokon a hagyományos irányítási formulák mellett a Microsoft Kinectet és a PlayStation Move-ot is segítségül hívhatjuk a vezérléshez. A hazai rajongók legnagyobb örömére az Electronic Arts ráadásként úgy határozott, hogy a FIFA 13 magyarországi dobozképein Lionel Messi mellett Dzsudzsák Balázst láthatjuk majd viszont.

Írta akrstf

Kapcsolódó linkek: , , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.