2012, szeptember 13   ·   0 hozzászólás  

Fuse

A 2011-es E3-on bejelentett Overstrike új címmel és kissé átgondolva jelenik meg 2013 márciusában. Az Insomniac Games a kooperatív akciójátékot, a Fuse-t PS3-ra és Xbox 360-re készíti.

A sztori a közeljövőben játszódik, ahol az Overstrike 9 csapatának a Raven bandával kell felvennie a küzdelmet a Fuse – egy speciális energiaforrás – megszerzéséért.

A különleges ügynökök a szarkasztikus zsoldos, Dalton Brooks, a csintalan tolvaj, Naya Deveraux, a lázadó tudós, Isabelle Sinclair és az indulatos detektív, Jacob Kimble.

A négy jó barát képes akár a legjobban őrzött erődítményekbe is beszivárogni, amit egyrészt az ütős csapatmunkának, másrészt néhány spéci kütyünek köszönhetnek. Dalton energiapajzzsal, Naya egy meglepő funkciókkal bíró köpennyel, Isabelle egy extrás pisztollyal, míg Jacob elektromos számszeríjjal harcol a világ legkülönlegesebb tájain.

Fuse

A Fuse várhatóan egy humoros kooperatív játék lesz, aminek a középpontjában az eredetileg tervezett taktikázás és cseles lopakodás helyett a lövöldözés áll.

 

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.