2012, július 31   ·   0 hozzászólás  

Galaxy-on-Fire-2

A nagysikerű mobilos és táblagépes Galaxy on Fire 2 a rajongók nagy örömére HD minőségben augusztustól már PC-n is elérhetővé válik. A szinte minden iOSos és néhány Androidos készüléken is játszható GOF számatógépre készített verziójával a bitComposer Entertainment Ag áll elő.

A díjazott széria eddig két, egymástól különálló résszel rendelkezik, a Galaxy on Fire 3D-vel és a Galaxy on Fire 2-vel. Mint az előbbi cím is sugallja, a játék egy 3 dimenziós űrhajós szimulátor, ami egy képzeletbeli galaxisban játszódik. A sztori szerint a galaxist négy fő frakció irányítja, a Terránok, a Nivelianok, a Midorianok és a Vosskok. A középpontban Keith T. Maxwell áll, akinek célja, hogy egyszer s mindenkorra megállítsa a világegyetem pusztulását.

A meggyőző 3D-s grafika mellett a játékosok és a kritikusok a játékmenetet tartják a GOF legnagyobb előnyének. A szimulációs játékban a user szinte teljes cselekvési szabadsággal rendelkezik, hiszen bármikor letérhet a központi történet száláról, és saját kalandokat alkothat meg.

GOF tableten

Fishlabs a második részhez tartozó kiegészítők (Valkyrie és Supernova) piacra dobása mellett úgy döntött, az eddigi 20 milliós mobiltábort is kibővíti, hiszen hamarosan, kicsit átalakítva PC-n is kipróbálhatjuk. Az eddigi platform-felhozatal sem volt semmi, hiszen a Galaxy on Fire 2 futott XperiaPAY-en, a HD-verzió iPhone-on, iPaden, míg a full HD Macen – és a lista nem teljes.

A Steamen letölthető és lemezen is megvásárolható PC-s full HD GOF 2 előreláthatóan 100 spéci űrállomással és 30 tuningolható űrhajóval vár minket.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , , ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.