2012, szeptember 20   ·   0 hozzászólás  

Play Station 3 Super Slim

A szóbeszéd igaznak bizonyult, ugyanis a Play Station 3 Super Slim már egy ideje a találgatások kereszttüzébe került, ám most a Sony leleplezte új konzolját, és bizony nem mindennapi paraméterekkel rendelkezik.

Az új konzolgeneráció megjelenése előtt egy szuper vékony taggal debütál a Sony, ami fele akkora konzoltesttel rendelkezik, mint hagyományos elődje.

Az árszabásokból kiderül, hogy nem mindegyik slim változat jut el minden országba, de az európai részleteket már felfedte a Sony.

A konzol fekete színben tündököl majd Európában, – míg más kontinensen a fehér konzollal is találkozhatunk – és két verzió árlistája van feltüntetve: a 12 gigás PS3 230 euróba kerül majd, z egy bővíthető változat, akár saját márkájú 250 GB-os HDD-vel, míg az 500 GB-os verzió 300 euró, amihez egy ajándék FIFA 13-at is csapott a gyártó.

A japánok úgy tervezik, hogy Európában az 500 GB-os változat már szeptember 28-án debütál, míg a kicsit kisebb volumenű, családiasabb 12 GB-os verzió október közepén vásárolható majd meg.

Az új Play Station modell megjelenésével kalkulálni lehet a korábbi konzolok árcsökkenésével is, ami igen kedvező árkonstrukciókat mutathat, ám a Sony még nem nyilatkozott arról, hogy az átlagosan 250 euróba fájó konzolok megjelenését követően mennyibe fognak majd kerülni a régebbi modellek.

Írta Eni

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.