2012, július 3   ·   0 hozzászólás  

Hitman Absolution

A Hitman a legnépszerűbb számítógépes játékok egyike, melyet nemcsak PC-n, hanem egyéb más konzolokon is elérhetővé tette a gyártó.

A játékot a dán IQ Interactive készítette, és most új résszel rukkolnak elő – a Hitman: Absolutionben 47-es harca újra folytatódik – 2012. november 20-án debütál.

A Hitman: Absolution a sorozat 5. részeként jelenik majd meg, amelynek fejlesztője az előzőekhez hasonlóan az IQ Interactive, azonban az Eidos helyett a Square Enix jelenteti meg elsőként. Az új részt több konzulra is kifejlesztették, így a Windows-on kívül fut majd PS3-on és XBox360-on is.

Az Absolution a Glacier 2 játékmotorral működik majd, mely lehetővé teszi a klasszikus és a modern mechanika használatának könnyed ötvözetét. A cselekmény zavartalanul folytatódik a Hitman-sorozat legújabb részében, melyben 47-esünk újabb akcióba keveredik a King of Chinatown küldetésben.

A gyártó időközben már levetítette az előzetest, ami sok jóval kecsegtet: az akció és az erotika tetőfokára hág a jelenet, ami betekintést nyert az új epizód egy mozgalmas jelentébe: szexi nővéreknek öltözött merénylők tűnnek fel, és a leszámolás kezdetét veszi.

Hitman: Absolution Trailer

A teszt arról tett tanúbizonyságot, hogy mind PS3-on, mind XBox360-on ugyanolyan élvezetes a képi megjelenítés, így a fejlesztőknek köszönhető, hogy a konzolok között nem mutatkozik eltérés, ami a vizuális élményt illeti. Újdonságnak számít, hogy a játék bővül egy “Instinct” móddal, ami lehetővé teszi, hogy az ellenséges erőket egy kis piros pont jelzi, így segítve 47-es boldogulását.

A tesztelők véleménye szerint a célszemély beazonosítására szolgáló ösztön, ami a tömegben megmutatja a célpontot, csak a kezdő játékosoknak jár élvezettel, ugyanis a profi harcosoknak egyértelmű a felderítés módja. Az ösztön tehát használható, de nem szükséges – tovább fokozva a játék izgalmát.

Írta Eni

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.