2012, szeptember 14   ·   0 hozzászólás  

nintendo-wii-u-black

Megérkezett végre a várva várt bejelentés: napvilágot láttak a Wii U kapcsán a hivatalos adatok, így már mindenki pontosan kalkulálhat a zsebében lévő összegekkel. Az Amerikai Egyesült Államokban november 18-ig, Európában pedig december 7-ig kell várni a Nintendo új kontrollerére.

A Wii U egy olyan újítás a cég történetében, amelyet eddig nem látott ováció övezett. Már a 2012-es E3 konferencia előtt is folyamatos találgatás övezte, de az ott felvillantott információk után is nap mint nap kerültek nyilvánosságra újabb adatok és találgatások. Most azonban már minden hivatalos: hamarosan érkezik a Wii U!

A kétféle változatban kapható termék ára azonban meghaladja az elképzeléseket. Eddig 250 és 300 dollár közötti, azaz körülbelül 65 és 72 ezer forint közötti összegre számítottak a szakértők, azonban ennél többet kell majd fizetni az újdonságért. A fehér színű,  8 GB-os alapverzió még éppen belefér a 300 dolláros keretbe (299,99 USD), de a 32 GB-os deluxe verzióért mélyebben a zsebbe kell nyúlni. 349,99 dollárba kerül majd, ezért cserébe pedig exluzív tartalmakat is kapnak a felhasználók.

A magasabb ár ellenére is óriási sikerre számíthat a Nintendo újdonsága. Folyamatosan érkeznek a hírek a megjelenő játékokról, trailerek kerülnek átszabásra vagy egyáltalán a napvilágra. A New Super Mario Bros mellett érkezik még a LEGO City: Undercover, Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition, de a zombijátékok szerelmei is minden bizonnyal boldogok lesznek a ZombiU-val.

A Nintendo hivatalos Youtube-csatornáján számos csemegére bukkanhatunk, amelyek legkésőbb 2013 tavaszáig megérkeznek a boltok polcaira.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.