2012, június 12   ·   0 hozzászólás  

legobatman2

Június 22-én kerül a boltokba a Warner Bros és a Traveller’s Tale közös játéka, az immáron 11. LEGO-játék, melynek főszerepében Batman hódít. A denevérember mellett azonban a DC képregények számos szereplője is helyet kap, így nem meglepő, hogy a kockaemberkék között Supermant és Lex Luthort is megtaláljuk.

LEGO Batman második epizódjára négy évet kellett várni. Ez idő alatt a fejlesztők azonban több újítást is letettek az asztalra. Több mindent átemeltek a 2008-as első epizódból, de újakat is tettek melléjük. Ami például ismerős lesz, hogy speciális ruhákba bújtathatjuk a főhősöket. A kosztümök szuperképességekkel bírnak, amelyek segítségével könnyen, könnyebben vehetik az akadályokat. Többek között a mágneses talp, a láthatatlanná válás vagy a röntgen is segíti a hősöket.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Az újítások közül az egyik legszembetűnőbb, hogy a korábbi LEGO-játékokkal ellentétben a szereplők most végre meg is szólalnak. Nem csupán bevágott jelenetek tarkítják tehát a játék menetét, hanem valós szinkron is. Ráadásul a jól bevált gagek így még inkább ki tudnak bontakozni, hiszen a beszólásokkal még inkább viccesre vették a figurát a TT Games fejlesztői.

A hamarosan megjelenő játékot már az idei E3 konferencián is bemutatták, ráadásul nem is akármilyen videóanyag érkezett, most azonban a Warner Bros és a TT Games egy újabb trailert mutatott be a nagy nyilvánosságnak, amelyben a poénok vonalát emelik ki.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.