2012, augusztus 24   ·   0 hozzászólás  

I Am Alive

Az idén tavasszal Xbox 360-ra (március 7.) és PS3-ra (április 4.) megjelent I Am Alive szeptembertől a korábbi bejelentésekkel ellentétben PC-n is játszható lesz.

A túlélő horrort 2008 és 2010 között eredetileg a Darkworks fejlesztette, majd az Ubisoft Shanghai fejezte be. A kizárólag letölthető játék az Xbox Live Arcade és PlayStation Network mellett több tartalomszolgáltatónál elérhető lesz PC-re.

Az I Am Alive-ot az Ubisoft eredetileg azért nem akarta a konzolokon kívül számítógépre is kiadni, mert nagyot bukott volna a kalózkodás miatt. Így mindenkit meglepett a hír, amikor kidobta az új PC-s trailert.

A sztori szerint egy évvel a hatalmas Földet érintő katasztrófa után járunk, amit egyszerűen csak Az Eseménynek (The Event) hívnak. A sorozatos földrengéseknek köszönhetően rengetegen életüket vesztették, és a legtöbb város elpusztult, így a túlélők erőforrások nélkül maradtak.

Meg nem nevezett hősünkkel szeptember 13-tól végre PC-n is játszhatunk, ráadásul a konzolokhoz képest mutatósabb verzióval. Egyrészt jobb grafikát várhatunk a játéktól, másrészt két új funkcióval is bővül, az Easy és a Replay móddal. Előbbi a kezdőknek nyújt segítséget, míg utóbbival többször is végigjátszhatjuk bármelyik pályát.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.