2012, június 21   ·   0 hozzászólás  

ice-age-continental-drift

A különböző országokban júniustól debütáló Jégkorszak 4: Vándorló kontinens várhatóan nem csak a mozikat fogja meghódítani. Az Activision 2012 július 10-re ígéri a családi film játékverzióját, az Ice Age: Continental Drift – Arctic Gamest.

Az Activision a Blue Sky és a 20th Century Fox közreműködésével egyszerre több konzolon is, Xbox 360-on, Wii-n, Nintendo DS-en és 3DS-en is piacra dobja a szinte már klasszikusnak számító rajzfilm videojátékát.

Manny, Sid, Diego (és természetesen Motkány is) újra visszatérnek, hogy viccesebbnél viccesebb helyzetekből vágják ki magukat. Ez alkalommal a három jóbarátnak egy úszó jéghegyen kell boldogulnia, ami önmagában is elég nagy kihívás lenne a mamut-lajház-kardfogú triónak. Idillinek korántsem mondható helyzetüket azonban tovább bonyolítja, hogy őskalózok bukkannak fel, akiknél még a jéghegy is jobb társaságnak tűnik.

screenshot

Az Activision ezt az alapszituációt gondolta át egy kis aktualitással, az olimpiával fűszerezve. Összesen 10 versenyszámban mérheti össze erejét az őskalózok csapata és barátaink hordája.

A játék, ahogy a rajzfilm többi részétől megszokhattuk, az egész családnak szórakozást nyújthat majd. A megjelenésig pedig érjétek be a videóval és néhány képpel, aztán pedig legyen annyi a veszedelmes kalózoknak!

 

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.