2012, július 23   ·   0 hozzászólás  

Jet Set Radio

A Jet Set Radio még a nyáron kapható lesz szinte minden platformon. A Sega nemrég jelentette be, hogy az eredetileg Dreamcastre készült graffitis játék PS Networkön, Xbox Live Arcade-on, PS Vitán, PC-n valamint Androidos és iOSos készülékeken is.

A 2000-es graffitis játék felújításáról még a télen érkeztek hírek, azonban akkor még nem lehetett tudni, hogy szinte minden konzolon kipróbálhatjuk.

A később Game Boyra is kiadott Jet Set Radio lényege a 2012-es verzióban is ugyanaz lesz. Átérezni a “rudie” életstílust, a graffitizést és görkorizást. A sztori Shibuya-choban kezdődik, ahol találkozunk Professor K-val, aki egy kalózrádió DJ-je Tokióban. Neki köszönhetően ismerjük meg a rudiekat. Ezt a kifejezést a DJ azokra a görkocsolyás fiatalokra használja, akik az önkifejezés eszközeként a graffitizést választották.

A játék újdonsága egyrészt zenei téren jelenik meg, hiszen valóban ütős dalokkal találkozhatunk. Nagyobb újdonságot még a mobilok okoznak, amiken egyrészt minden funkció ugyanúgy fog működni, mind a konzolokon, de egy plusz lehetőséggel még bővítik a Jet Set Radiót. A telefonokkal készített képeinket szintén megfesthetjük festékszórókkal is.

Hogy érdemes lesz-e beszerezni a Smilebit klasszikusát, azt akár már az ajánló alapján is eldönthetjük. Lássuk, a felturbózott játékban hogyan menekülhetünk a zsaruk elől!

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , , ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.