2012, június 25   ·   0 hozzászólás  

psvita

Elégedetlenek a PS Vita rajongók az idei kínálattal – hangzott el a vád az idén megrendezett E3 2012 konferencia után. A Sony cég valóban nem fektetett túl nagy hangsúlyt az új kézikonzol bemutatására és a készülő játékok prezentálására, de a cég vezetői igyekeznek megnyugtatni mindenkit: eszük ágában sincs lemondani a kézikonzolról, hamarosan pedig új játékokkal gazadagodhatnak a PS Vita tulajdonosok.

Az E3 konferencián a Sony mindenre koncentrált, csak a PS Vitára nem. A nagy bejelenetések és trailerek között egyáltalán nem kapott helyet a kézikonzol, amelyet a rajongók nagy felháborodással fogadtak. A Sony Worldwide Studios főnöke, Shuhei Yoshida elismerte, hogy hibáztak, mikor nem elégítettek ki minden igényt, azonban az idei sajtótájékoztatón a rövidségre, tömörségre törekedtek, amiben csak a legnagyobb durranások kaptak helyet.

A rövidség, amiről a Sony beszélt, körülbelül 1,5 órát jelent, az elhangzottak az alábbi linken visszanézhetők

A hivatalos videóanyagon kívül azonban 25 játékkal kedveskedtek a kiállításon résztvevőknek, amelyeket ki lehetett próbálni az új PS Vita készülékeken. Szerintük a videójátékokkal foglalkozó lapok és oldalak azonban remek munkát végeztek, mert bár a hivatalos sajtóanyagba ezek nem kerültek bele, napvilágot láttak a játékelőzetesek és értékelések is.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.