2012, június 8   ·   0 hozzászólás  

LittleBigPlanet Vita

A Sony hivatalosan is megerősítette az E3 2012 konferencián azt a pletykát, miszerint a Sackboy nevű zsákemberke kalandjai PS Vitán is folytatódnak, de megjelenési dátummal még nem tudtak szolgálni. Valamikor ősszel várható a változat, azonban a rajongóknak addig is tartogatnak némi csemegét.

A Sony ugyanis a LittleBigPlanet Vita kapcsán nyáron béta tesztelésbe kezd, amelyen részt vehetnek a rajongók és PS Vita tulajdonosok. Előzetes jelentkezés után bárki részesévé válhat tehát a zsákemberke kalandjainak, amelyben mindenki bemutathatja a kreativitását.

A LBP játék központi részét ugyanis a pályaszerkesztés adja. A játékmenetben annyit kell tennünk, hogy a szereplővel eljussunk az adott pálya végéig, amelyben számos akadály gördül elénk. Az akadályok összetétele azonban nagy mértékben függ tőlünk és a többi játékostól, ugyanis több 100 pályaelemből, dekorációból és háttérből válogathatunk, amiről egy-egy pályát rakunk össze.

Ezek online is megoszthatók, amelyeket bárki letölthet és igénybe is vehet. A PS Vita ráadásul az érintőképernyő segítségével új irányítási lehetőségeket is lehetővé tesz.

LittleBigPlanet Vita

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.