2012, június 8   ·   0 hozzászólás  

Luigis_mansion_2

A Nintendo háza táján nem lazsálnak a fejlesztők. A héten lezajló E3 2012 konferencia számos bejelentést hozott a cég háza tájáról, és amellett, hogy mindenki a legújabb Wii U konzolra volt kíváncsi, számos csemegével is érkeztek az expóra.

Többek között soha nem látott mennyiségű Super Mariojátékkal turbózzák fel a 2012-es évet, hiszen három címet is bejelentettek. Emellett itt van még a negyedik, amelyben a zöld sapkás vízvezetékszerelő kapja a főszerepet: Luigi azonban már nem először kap önálló játékot.

A Luigi’s Mansion immárom már a második részéhez érkezett, amelyet a Los Angelesben rendezett E3 konferencia keretében jelentettek be. Korábban már felröppentek olyan pletykák is, hogy a játék a Wii U-n jelenik majd meg a 3DS helyett, azonban ezek nem igazolódtak be. Csak és kizárólag a kézikonzolra érkezik tehát még az idei évben a játék, méghozzá HD felbontásban.

Luigi's Mansion 2

A 2001-ben indult játékhoz hasonló izgalmakat kínál a második epizód is. A jól megszokott Mario-történet helyett ebben az esetben más izgalmat várnak ránk: nem a pénzgyűjtés és a királylány megmentése a cél, hanem éppen a piros-kék overállos Marióé, akit egy szellem rabolt el. Luigi segítségével menthetetjük meg, miközben egy ódon kúriában kalandozunk. A változás a helyszínekben és a szellemekben lesz nyomon érhető, viszont minden bizonnyal egy szerethető játék érkezik a zsebkonzolra.

A Luigi’s Mansion 2-n túl másik három Mario-játékot jelentett be a Nintendo: ugyancsak még ebben az évben érkezik a Super Mario Bros U Wii U-ra, illetve a New Super Mario Bros 2 és a Paper Mario Sticker Star is, amelyek 3DS-re készülnek el.

Luigi

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: , ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.