2012, szeptember 21   ·   0 hozzászólás  

etc-300

A fantasy szerelmeseinek igazi csemege lehet a Drake Knight című böngészős szerepjáték, amely 2012. szeptember 21-én debütál. A játék komplexitásán túl érdekesség még, hogy hazai fejlesztők terméke: a Xefande LTD készítette el. Az alkotók egy középkori világot teremtettek, amelyben nem csak egy lovag, hanem hű társa, egy sárkány bőrébe is belebújhatunk.

A Drake Knight új távlatokat nyit meg az MMORPG-k világában: a szerepjáték oldalon való regisztráció után egy lovaggal kalandozunk a különlegesen felépített világban, ahol az ötödik szint elérése után egy tűzsárkánytojásra is szert tehetünk. Innentől a feladat tehát nem csupán a harcokban merül ki, hanem a kis sárkány felnevelésében és irányításában is, aki hű társul szegődik karakterünk mellé.

A lovagi kort megidéző környezetben az általunk irányított hős egy koponyákkal kirakott úton kalandozik, amelyet időnként különféle küldetések szakítanak meg. A játék középpontjában a harc áll, amelyet fegyverek és varázslatok tesznek még izgalmasabbá. A lovagi párbajok és a szörnyekkel való összecsapások mellett alkalmunk nyílik naponta egyszer egy lovagi tornán is részt venni: itt 16 játékos csap össze egymással a legjobbnak járó elismerésért.

Drake Knight

A Drake Knight épít a közösségi élményre is: a Lovagrend menüpont alatt különböző juttatások üthetik a markunkat, valamint könnyűszerrel ismerhetünk meg új játékosokat is.

Izgalmas és felejthetetlen kikapcsolódást nyújt a játék: az MMORPG-k szerelmeseinek mindenképpen érdemes kipróbálni a Xefande LTD fejlesztését, de jó szívvel ajánljuk még a fantasy-rajongóknak vagy a lovagi kultúra imádóinak is!

Drake Knight

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.