2012, június 26   ·   0 hozzászólás  

piglantis

Az Angry Birds háza táján mindig történik valami: hol a Forma-1 pályáin tűnnek fel, hol pedig a nyarat kihasználva lazulnak a dühös madarak egy teljesen új helyszínen. Az Angry Birds Season legújabb frissítése Piglantisra kalauzolja el a játék rajongóit.

Piglantis egy teljesen új helyszín, ami a nyarat idézi meg a telefonkészülőket nyomkodók számára. Már a neve is beszédes, hiszen az angol pig, azaz a malac szó szerepel benne. Tehát a madarak nem nyaralni mennek a különleges szigetre, hanem felvenni a harcot az örök ellenség malacokkal.

A 30 extra pályával érkező frissítés több szempontból is más, mint az eddigiek. Megújult többek között a játék aláfestő zenéje, újabb speciális effektek kerültek kifejlesztésre, valamint az Angry Birds Space-hez haosnlóan a fizika speciális törvényei szerint kell gondolkoznunk. Ott a bolgyók gravitációja nehezítette meg adolgunkat, a mostani esetben azonban a víz eltérő tulajdonságaival kell számolnunk.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.