2012, július 25   ·   0 hozzászólás  

Ouya

Az Ouya minden eddigi Kickerstarter-gyűjtések legsikeresebbike. A tervezett 950 ezer dollárt kevesebb, mint 8 óra alatt sikerült elérni, 2 héttel a projekt vége előtt pedig összesen 5 és fél millió dollárt adományoztak.

Az első 24 órában kevesebb mint 6 másodpercenként újabb felajánlás érkezett. Jelenleg 43 ezer ember segített az Ouyán pénzzel.

A nyílt forráskódú konzol érkezését július 3-án jelentették be. A kütyüről szinte minden héten újabb információk érkeznek, korábban már arról is írtunk, hogy milyen paraméterekkel fog rendelkezni.

Egyelőre még nem érkezett sok bejelentés arról, hogy milyen új játékok várhatóak a konzolra. Robert Bowling, az új Robotoki stúdió tagja már július 19-én közzétette blogján, hogy 2015-ben fog megjelenni a zombis Human Element, többek között Ouyára is. Ezzel ő lett az első, aki konkrétan erre a platformra készülő játékról nyilatkozott.

Yves Béhar, az Ouya atyja a napokban ismét újabb érdekességeket árult el a gépről: “A konzolunk elég kicsi lesz, körülbelül akkora, mint egy Rubik-kocka, így bárhol elfér a szobában, de akár egy hátizsákba is rakhatjuk.”

És ami a legfontosabb: kiderült a megjelenési dátum is! A szuperolcsó konzol 2013 márciusában már kapható lesz.

Ouya

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.