2012, július 6   ·   0 hozzászólás  

Sniper-Ghost-Warrior-2

A Sniper: Ghost Warrior 2 a már egyszer elcsúsztatott augusztus 21-es megjelenés helyett csak október 9-től lesz kapható a boltokban. A mesterlövészes FPS-re az eddig kiszivárogtatott infók alapján érdemes lesz várni.

Akárcsak a 2010 nyarán megjelent első részt, a Ghost Warrior 2 is PC-re, Xbox 360-ra, valamint PS3-ra készíti a City Interactive. A második rész nagy újdonsága, hogy CryEngine3 grafikus motorral rendelkezik. A játék a fejlesztők szerint a legautentikusabb és legrealisztikusabb mesterlövészérzést nyújtja.

A  City Interactive egyébként sok érdekességgel kecsegtet: Cole Anderson kapitánnyal olyan helyszíneken lövöldözhetünk, mint Burma, Szarajevó vagy Burma, vegyes terepen: dzsungelben, hegyekben vagy városi terepen.

Ami a kütyüket illeti, abban sem lesz hiány. A fegyverek megszólalásig hasonlítanak a valódiakhoz, a golyók pedig realisztikusan csapódnak be, figyelembe véve többek között a távolságot és a szél erejét. Spéci éjellátót és thermo szemüveget is használhatunk egy-egy kivételes küldetésen.

Sniper-Ghost-Warrior-2 (1)

A játék a normál verzió mellett két extra változatban is megjelenik. A  Limited Edition a multiplayer módokban teszi elérhetővé Andersont, valamint egy spéci fegyvert, a vintorezt. A Collector’s Edition az igazi fanatikusok kiadása: díszdoboz, multiplayer módokhoz két új fegyver és négy új karakter, soundtrack, artbook és egy különleges mesterlövész-taktikákat tartalmazó könyv.

Az FPS-rajongók számára igazi gyöngyszem lehet a játék – ha valóban azt az autentikus élményt nyújtja, amit a City Interactive ígért.

 

Írta Zso

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.