2012, augusztus 16   ·   0 hozzászólás  

Starcraft 2: Heart of the Swarm

A ’90-es évek vége egyik legjobb RTS-ének számító StarCraft második része 2010 nyarán debütált. Az 1998-ban készült játék folytatására nem túlzás mondani, hogy milliók vártak. A bejelentés 2007-ben érkezett, 3 évvel később pedig már kézbe is lehetett venni a kultikus sorozat új darabját, a Wings of Liberty-t.

A sci-fi stratégiai játékhoz rögtön két kiegészítőt is ígértek: a Heart of the Swarmot és a Legacy of the Voidot. Előbbi a zergekre, utóbbi a protossokra fókuszál.

A Blizzard bejelentette, hogy a Heart of the Swarm már az utolsó simításoknál jár, így hamarosan elkezdődik a bétateszt. A battle.net-en lehet jelentkezni a nagy eseményre, de sajnos a regisztráció még nem biztosít bejutást. Csak a legszerencsésebb szűk rajongótábor próbálhatja ki az új kiegészítőt – kizárólag multiplayer módban.

A belépéshez szükséges kódokat először csak a fejlesztő csapat, a sajtó és szűkebb játékosréteg kapja meg, de az ígéretek szerint a felhasználók számát folyamatosan bővítik. Érdemes nézni a StarCraft II rajongói oldalait is, ahol szintén osztanak béta kulcsokat.

Hogy pontosan mikor kezdődik a teszt, arról annyit írtak: “a következő hetekben”. A teljes kiegészítő megjelenéséről pedig még nem nyilatkoztak, hiszen azt jelentősen befolyásolhatják a béta során beérkezett visszajelzések.

Heart of the Swarm kampány

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: , , ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.