2012, július 4   ·   0 hozzászólás  

header_early_access-612x337

A Funcom még 2007 tavaszán jelentette be a The Secret World érkezését. A hihetetlen grafikájú MMORPG a béta verzió után végre megjelent! A megvásárolt játék 30 napig ingyenes, utána havonta 15 eurót kell kipengetnünk érte. De lássuk, hogy mire!

Az eredetileg 2010-re ígért The Secret Worldre, úgy tűnik, megérte várni – és nem utolsósorban a minél tovább tartó fejlesztésére. Bár a különböző fórumokon megoszlottak a vélemények a béta verzióról, a teljes játék annál jóval többet nyújt.

Helyszín: a Föld. Kor: közeli jövő. De hol itt a csavar? Mi a titok? A 21. század rohanó embere észre sem veszi, hogy gonosz, misztikus lények élnek körülötte. Zombik, vérfarkasok, vámpírok és minden képzeletet felülmúló szörnyek leselkednek az emberiségre. És végül lecsapnak.

Szörny

A káoszban te csak egy leszel a sok túlélő közül. Nem választhatsz magadnak osztályt, kasztot, fajt, hiszen te csak egy átlagos ember vagy. Éppen ezért szintlépések sincsenek a játékban – ez persze nem jelenti azt, hogy nem sajátíthatsz el új képességeket.

A The Secret World az ész nélküli szörnytrancsírozás helyett irodalmi, popkulturális és mitológiai alapokra helyezett harc jó és rossz között. A csapnivaló amerikai filmekkel ellentétben ez a harc az egész bolygón zajlik. Így alakulhat ki három titkos társaság, amik székhelyei a Föld különböző pontjain vannak.

A templomosok (Templars) központja Londonban, az illuminatiké (Illuminats) New Yorkban, míg a sárkányoké (Dragon) Szöulban található. Bár mind a túlérésért harcolnak, nem titkolják azt a vágyukat sem, hogy közben megszerzik a világuralmat.

A mágiával, misztikummal átfűtött dark fantasy-világ gyönyörű és borzongató grafikája, a történet egyedisége és a játékban kialakítható szociális háló mind olyan fontos jellemzők, ami egy MMORPG-t sikerre vihet. Hamarosan kiderül, hogy a The Secret World beváltja-e a hozzá fűzött ígéreteket.

sreenshot

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.