2012, november 30   ·   0 hozzászólás  

walking

A Telltale Games elkészítette a The Walking Dead sorozat negyedik epizódját! A befejező részt megelőző játék nem cáfol rá a korábban megszokott játékélményre, teli van minden zombikkal és Lee Everettnek meg kell velük birkóznia. A cselekmény kidolgozása azonban sikerült már jobban is a sorozatban.

Az ötödik rész, a finálé előtt úgy tűnik, nem merték a fejlesztők kellően magasra tenni a lécet. A cselekmény a megszokott fordulatokkal van teli, kevés akciójelenet keni fel a játékost igazán a falra. Friss karakterek bár felbukkannak ugyan, de csak átmeneti figurákról van szó, akik olyan gyorsan távoznak, mint ahogy bekerültek az eseményekbe.

A túlélők Savannah városában kalandoznak, ahol természetesen most sem kerüli el őket a baj. Minden sarkon a halál leselkedik rájuk, érzik a közelségének illatát. A túlélési esélyeket pedig nem igazán növeli a csapatszellem hiánya, Lee-n kívül gyakorlatilag mindenkit csak az önös érdekek vezérelnek.

A képi megvalósításra és a hangokra azonban nincs panasz: a szinkront és az aláfestő zenét nagyon eltalálták. Felmerül azonban a kérdés: elfáradtak-e a negyedik részre az alkotók vagy csak előkészítik az igazi nagy durranást az ötödik epizód számára?

Írta Rita


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.