2012, szeptember 23   ·   0 hozzászólás  

day-one-garrys-incident-featured-image.2

Idén ősszel egy valódi “túlélőshow” veszi kezdetét a PC játékok világában: a Day One: Garry’s Incident a Wild Games Studios jóvoltából kerül a piacra, amelyben egy ellenséges dzsungelben kalandozhatunk, miközben hatalmas titkokra derül fény. Lássuk a részleteket!

A játék főszereplője, Garry egy teljesen hétköznapi ember: férj és apa egyben, családja szerető környezetében tölti a mindennapjait. A véletlen azonban félbeszakítja a tökéletes idillt: egy baleset következtében az Amazonas melletti dzsungelben ébred, ahol nem pusztán a családja elvesztésével kell szembenéznie, hanem a rá leselkedő veszélyekkel.

Elsődleges céljává a túlélés válik, amely kiegészül egy ősi civilizáció felkutatásával is. A játékmenet pedig csak tovább bonyolódik, amikor óriási titkok kerülnek a felszínre: Garry egy idegen technológiára bukkan, amely alapvetően megváltoztatja a világról alkotott benyomását.

Az akciójáték számos izgalommal kecsegtet a trailer alapján. A PC-n elérhető FPS előreláthatólag 2012 októberében kerül bemutatásra.

Írta Rita

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.