2012, július 12   ·   0 hozzászólás  

Injustice-Gods-Among-Us

Az Injustice: Gods Among Us érkezéséről korábban már írtunk, most két új karakter megjelenéséről tájékoztatunk titeket. A ComicConon jelentette be a játék fejlesztője a NetherRealm Studios, hogy az eddigi DC-arzenál további új alakokkal bővül: Nightwinggel és Cyborggal.

Nightwing (Éjszárny) eredeti neve Dick Grayson, ám inkább Robinként híresült el Batman társaként. Az akrobatacsaládból származó árva fiút Bruce Wayne veszi (denevér)szárnyai alá, ám később önállóságra vágyva csatlakozik a Tini Titánokhoz, akiknek vezetője lesz. A játékban is akrobata képessége lesz fő erénye, hiszen fürge mozgása és nem kiemelkedő testi ereje az, ami kiváló harcossá teszi.

Victor Stone egy korántsem átlagos családban nőtt fel, ahol két tudós szülője kísérleti alanyként használta fel egy projekthez. Így vált belőle Cyborg (Kiborg), aki akárcsak Nightwing, a Tini Titánok tagja. A félig robot fiú hatalmas fizikai erővel rendelkezik, amit némi spéci rakéta és egyéb távolra is hatásos fegyverek egészítenek ki.

A játék eddig ismert szereplői között van többek között Batman, Superman, Flash és Wonder Woman. A karaktereket két nagy csoportra lehet osztani. Előbbiek azok, akik valamilyen szupererőt használnak (Superman), utóbbiak, akik különböző eszközökkel válnak kitűnő ellenfelekké (Batman).

Cyborg és Nightwing

A játékosok egytől egyig egyedi harcmodorral rendelkeznek, ami egyrészt elvárható a DC-univerzum, másrészt a Mortal Kombat alapján. A képregényekből jól ismert eszközöket is trükköket is alkalmazhatjuk majd, így például bepattanhatunk a batmobilba, és rakétákat lövöldözhetünk belőle.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)
Az email címed nem jelenik meg az oldalon és nem adjuk meg másoknak. Csak az avatargeneráláshoz van rá szükséges, hogy megadd.