2012, szeptember 17   ·   0 hozzászólás  

Wii U kontroller

A Nintendo csupán nemrég jelentett be a Wii U debütálásának időpontját, most újabb információkat szellőztettek ki. Az USA-ban novemberben, Európában december elején megjelenő konzolról kiderült: bár csak maximum 32 GB háttértárral rendelkező kütyüt vásárolhatunk, az tovább bővíthető – akár 3 teráig.

A 8GB-os alapverzióért 300, a 32GB-os deluxe-ért 350 dollárt kell kipengetnünk. A Nintendo America elnök-vezérigazgatója, Reggie Fils-Aime elárulta, hogy a nagyobb háttértár jócskán emelt volna az árakon.

“Nem akarjuk, hogy olyan modellt adjunk ki, aminek rohamosan csökkenne az értéke a változó memóriaárak miatt. Inkább hagyjuk, hogy a fogyasztó annyiért vásároljon magának háttértárat, amennyiért akar.” – foglalta össze Fils-Aime a vállalat megközelítését.

Az igazgató azt a hírt is megerősítette, miszerint a Wii U-hoz nem fog sem TiVo hardver, sem DVR-funkció tartozni. Csak akkor lehet használni a konzolon keresztül, ha már rendelkezünk megfelelő készülékkel. A döntés hátterében szintén anyagi okok állnak: a Nintendo nem akar plusz költségeket azon felhasználók nyakába varrni, akik amúgy sem használnák ezeket a funkciókat.

Wii U deluxe

 

Írta Zso

Kapcsolódó linkek:


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.