2012, augusztus 29   ·   0 hozzászólás  

Wii U

Bár a Nintendo eddig hallgatott az nextgenes konzola, a Wii U megjelenéséről, most váratlanul egy majdnem biztos dátummal szembesülhettek a várakozó rajongók.

A Performance Designed Products, egy kiegészítőket forgalmazó vállalat éves expóján jelentette be: november 18-tól már kaphatóak lesznek a Wii U perifériái.

A Nintendo és a PDP a bejelentés után rögtön közölte: ez a dátum kizárólag a kiegészítőkre vonatkozik, nem magára a konzolra. Előfordulhat, hogy valamennyivel előbb lehet majd különböző kütyüket vásárolni a következő generációs gépre, ez mégis körvonalazza a megjelenési időpontot.

A Wii U-ról való találgatások és hírek már hónapok óta uralják a játékvilágot. A Nintendo vezérigazgatója, Satoru Iwata bemutatója után sem csillapodott az érdeklődés, hiszen a vállalat szeptember közepére tűzte ki az időpontot – na nem a megjelenéséét, hanem csak annak bejelentéséét.

Hogy végül PDP teljesen lelőtte-e a poént, az szeptember 13-án New Yorkban kiderül. Az sem lenne meglepő, ha a Nintendo az utolsó pillanatban megváltoztatná a megjelenési dátumot, hogy meglepetést okozzon a közönségnek.

Nintendo Wii U

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.