2012, szeptember 6   ·   0 hozzászólás  

Zelda

A Nintendo legeredményesebb sorozata, a Zelda újabb résszel érkezik a nextgenes Wii U-ra. Az 1986 óta futó szériához eddig 15 játék tartozik, a legutóbbi darab 2011-ben jelent meg.

A japán kalandjáték eddig szinte minden Nintendo-konzolon játszható volt, nem csoda tehát, hogy a vezetőség a Wii U-ra is tervezett egy részt.

Bár a tavalyi E3-on már bemutattak egy trailert, arról azonban utólag azt nyilatkozták, hogy meg sem közelíti a várható Zeldát. Az eddig 2013-ra ígért monumentális fantasy időpontját egy évvel későbbre csúsztatták, hiszen fejlesztése még szinte sehol sem tart.

A Nintendo ehhez a játékhoz szerződtette minden eddigi legnagyobb fejlesztői csapatát, hiszen az eddig eladott több mint 60 millió The Legend of Zelda példányhoz méltó résszel kell előállnia.

Zelda Wii U-n

Az eddigi hírek szerint teljesen új grafikus motorral, Full HD minőségben játszhatunk a 2010 óta készülő Zeldával. A több száz fejlesztővel dolgozó team négyéves munkájával minden eddigi Nintendo által készített játéknál magasabb költségvetéssel készül.

Írta Zso

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.