2012, szeptember 16   ·   0 hozzászólás  

rayman-legends-title-screen

Új trailer került nyilvánosságra Rayman világából. A Rayman Legends című játék kifejezetten a Nintendo újdonságán, a Wii U-n lesz játszható, számos extra funkcióval kiegészítve. A Rayman Origins folytatásaként érkező játék ígéretesnek tűnik, az új előzetesben egy zenés pályába kóstolhatunk bele.

Akik már játszottak a Rayman Originsszel, tudják, hogy remek játékot alkottak az Ubisoft fejlesztői. Igazi retro hangulatot idéztek meg a kétdimenziós platformjátékkal, ahol nem spóroltak sem a grafikával, sem a játékhangok kiválasztásával. Az irányítással ugyan akadtak kisebb gondok, de ha a folytatásban is ilyesmit kapunk, Wii U-s extrákkal megspékelve, nem igazán számíthatunk panaszokra. Rayman mellett ráadásul egy új karakter, Barbara is feltűnik a színen, így izgalmakban nem lesz hiány.

A Wii U-exkluzív játék új trailerében az akcióé a főszerep: a dübörgő zene ritmust ad a hős mozgásához, valamint a pálya széteséséhez is, miközben a sárkányok kitartóan ostromolják hősünket. A rock- és gitárzene kedvelőinek pedig igazi csemege lehet ez a zenés pálya, amelyből akad még majd a végleges verzióban jó pár másik is.

Rayman Legends

 

Írta Rita

Kapcsolódó linkek: ,


Vélemények (0)


Bocsi, de hozzászólások küldése lezárult.